Хороскоп на детето Скорпион

Скорпион от 23 октомври-21 ноември

Зачеване в периода на: 25 януари-15 февруари.

характеристика на детето Скорпион, зодиа СкорпионХарактеристика за бебе и дете Скорпион.

Бебетата Скорпион са доста избухливи, но и притежаващи много таланти. Една минута могат да бъдат мрачни, а в следващата усмихнати, това което трябва да знаете е, че те ще постигнат всичко онова, което си навият на малките си пръстчета. Склонни са да бъдат интровертни, затова не се учудвайте, ако вашето дете Скорпион предпочита да си играе само с часове. Разбира се може да предпочете и компанията на един любим приятел, брат или сестра.детето Скоприон, детски хороскопи, характеристика на зодията Скоприон

 

Никога не ги съдете по сериозният им външен вид. Те са дълбоко чувствителни и склонни да държат чувствата си вътре в себе си. Затова ако забележите, че вашето дете Скорпион е прекалено тихо (или ви „отговаря“ на въпросите с мълчание), трябва да намерите подходящ момент за личен разговор, по време на който, без да го притискате, детето да ви разкаже, какво се случва. Не се учудвайте, ако в този разговор, благодарение на изключителната му интуитивност, научите и нещо ново за себе си.

Предпочитани игри:  

* Представителите на този знак са особено талантливи в сферата на изкуството и музиката. Давайте им музикални играчки или занаятчийски комплекти за игра, още докато са малки. С такива играчки децата ще се забавляват с часове.

* Децата Скорпзодия Скорпион, детски хороскоп, хороскоп за децаиони обичат да се конкурират, така че ги запишете да участват в игри със състезателен характер и конкурси, при които могат да блеснат като личности.

* Дайте им много дрехи, рокли, костюми, които те с удоволствие ще обличат и събличат.

* Може да останете шокирани от това, колко добре могат да подражават на любимите си телевизионни герои. Освен това лесно заучават да копират акценти. Ако искате да научат чужд език, то те ще го възприемат бързо. Не вярвате ли? –  още от най-ранна възраст.deteto Skorpion, детство Скорпион, малките Скорпиони, хороскоп за деца, зодии за деца

* Момичетата Скорпион обичат да са модерни, и може да бъдат притеснени да участват в игри, от които могат да се изцапат.

* Като представители на воден знак, децата Скорпиони предпочитат водни спортове — плуване, гмуркане, гребане. Може да започнат да спортуват плуване от ранна детска възраст.

Особености на детето Скорпион

* Децата Скорпиони са силно интуитивни, но и лесно може да им въздейства енергията на други хора, от което да почувстват дискомфорт. Затова, не ги притискайте да участват в спортни отбори, ако не искат да го направят. Те са особени и етски зодии, хороскоп за детето Скоприон, характеристика на Скорпионмогат сами да са си приятели.

* Децата Скорпиони са ясновидци и когато ви кажат, че говорят с баба си (която е починала преди раждането им), не им се подигравайте. Вероятно го правят наистина!

* Реакциите им много често може да се окажат шокиращи и да създадат хаос. Това е така, защото емоциите са много силни при водните знаци. Докато другите знаци от зодиака могат да си позволяват „нещата да им се изхлузят от гърба“, Скорпионът дете усеща всяка дума и дело, с цялата си душа.

*Може да ви бъде от полза да разберете, че емоционалните изблици, са неразделна част от всеки Скорпион, но стократно увеличени в периода на детство и юношество.

хороскоп за децата Скорпион, зодии деца

*Не забравяйте, че управляващата планета на скорпионите е Марс, което не позволява да бъдат контролирани чрез страх и заплахи. А, когато е наложително да се действа с „твърда ръка“, направете го, комбинирайки решителност, спокоен тон и демонстриране на безусловната си любов към детето.

*Децата Скорпион прощават трудно, а за капак имат склонност и да отмъщават.

Ученикът Скорпион.                  

*В училище, дехороскоп за децата Скорпион, детски зодиак, деца характеристики, Скорпионцата и учителите ще си имат проблеми с малките представители на зодия  Скорпион. Дилемата ще бъде дали да ги признаят за неформални лидери или да ги обработват периодично с други строги възпитателни методи. И най-вероятно ще прибегнат и до едното и до другото. По правило момчетата и момичетата Скорпиони, благодарение на проницателния си ум, са особено силни в теоретичните науки. Както могат да бъдат отличници, така могат да се нареждат и сред най-големите кръшкачи и пакостници. Ще се научат да четат много бързо. Особено ако им се случи да попаднат на опитни възпитатели.

Те са възприемчиви деца.

*Ако навреме се предпазят от лошите увлечения може да станат първенци на целия випуск. Насърчавайте хороскоп за децата Скорпион, зодии децазаниманията им със спорт, провокирайте ума, насочвайте ги към литература, наука, медицина. В своите детски мечти те се виждат да конструират космически кораби, като моряци, пожарникари, машинисти, певци, спортисти, дори президент. Благословете мечтите им. Избягвайте да налагате своята представа за успешна кариера. Това е най-бързият начин да поемат по пътя надолу. А, след това да навлязат в опасни житейски пътеки. Скорпионът много добре знае какво иска и вие трябва да уважавате волята му. Никога не нарушавайте обещанията си. Той много държи на лоялността и твърдо дадената дума.

Съвети за родители:

* От време на време отделете време, за да бъдете емоционално и физически само за тях. Скорпионите са ревниви. Ако се чувстват пренебрегнати или сметнат, че друг брат и сестра са предпочитани пред тях, това със сигурност ще ги мотивира да действат. Да, и то по начин, с който да отвоюват вниманието ви (независимо, колко жертви ще паднат в битката). Едно предупреждение: тези деца могат да бъдат много умни и хитри, дори манипулативни в зодия Скорпион, детски хороскоп, хороскоп за децажеланието си да получат подкрепата ви!

* Скорпионите имат невероятна способност да трупат спомени и бъдете сигурни, че ще си спомнят всеки детайл от детството си. Поддържайте домашната среда възможно най-спокойна и стабилна. Също така  избягвайте да харчите състояние за терапията, когато станат тийнейджъри.

* Наградете ги, когато споделят с други деца и възрастни вещите си. Скорпионите могат да бъдат невероятно притежателни. Ще се досетите затова в момента, когато чуете да казват за всяка вещ „Мое е!“—твърде често. Затова имат нужда да бъдат поощрявани всеки път, когато дават своя играчка или друга вещ.

* Подобно на скорпиона Бил Гейтс, те могат да се научат да канализират своето богатство в една добра кауза за бъдеще. Но за да се случи това е необходимо да имат вашата подкрепа и насока. хороскоп за децата Скорпион, детски зодиак, деца характеристики, Скорпион

* Този знак може да стигне до маниакалност в интереса си към нещо, така че може да се наложи да го „удържите“ и насочвате, за да опита и нови неща.

* Имат нужда непрекъснато да им се внушава, че трябва да бъдат внимателни с по-слабите, че трябва да приемат с достойнство загубите, че трябва да запазят уважение и да не изпитва злоба към онези, които са ги засегнали. Докато го възпитавате, ще усетите върху себе си магнетичното им излъчване и ще бъдете изумена от острия им ум. Поощрявайте необикновената им храброст и честността им, но се постарайте да ги предпазите от егоцентризма, който може да ги хороскоп за децата Скорпион, зодии децадеформира и да унищожи тези качества.

Как се възпитава дете Скорпион?

 

* Две са посоките, които малките Скорпиони могат да поемат — нагоре или надолу. В известен период може да ви се стори, че още преди да са проходили и вече са се отклонил по някоя тъмна странична пътека. Майките, които са суетни, неуравновесени и мекушави могат да се отчаят още в самото началото. Например, вие забранявате да се пипа даден предмет, а все още залитащите дребосъци Скорпион гледат лошо. В такъв случай вие също погледнете право в очите им — погледът ви трябва да е приветлив, но неотстъпчив. Няма да ви е лесно! Усмихнете се, ако трябва през зъби, но изговорете твърдо и безусловно „НЕ“. Победата ви може да бъде временна и най-вероятно битката скоро ще бъде подновена, но вие вече сте помогнали на малкия Скорпион да направи една крачка по пътя, който води нагоре. Един ден непременно ще ви погледне с възхищение. Чак тогава ще бъдете възнаградена за упоритостта си. Скорпионите приемат уроци само от онези, които са по-силни от тях.

Запомнете това.

Разбира се, когато са все още мъници отдават победата ви на по-малкия си ръст и тайно в себе си вярват, че единdeteto Skorpion, детство Скорпион, малките Скорпиони, хороскоп за деца, зодии за деца ден ще ви победят. Но поне засега и поне докато сте по-висока от тях, ще се отнася с уважение към вас. Ще ви бъде неимоверно трудно, но пък ще се гордеете, когато разберете, че сте отгледали един горд Орел, а не един отмъстителен Скорпион. Само не забравяйте — дисциплина винаги трябва да бъде придружавана от безрезервна обич и привързаност. В противен случай има опасност детето Скорпион да се превърне в нещастен Сив гущер, самотен и мрачен, разкъсван от страхове и всевъзможни фобии.

Скорпионите добре пазят своите тайни и ще сбъркате, ако се опитате да проникнете в тях. По-добре им подарете едно метално сандъче с ключе, където ще пазят своите детски съкровища, или отделете собствено чекмедже, шкаф, до който никой друг вкъщи децата Скорпион, детски хороскоп за содия Скоприонняма да има достъп. Момичетата Скорпион може да поискат и дневник с катинарче.

Такива са младите Скорпиони старателно крият своите тайни.

Напълно невъзможно е обаче от тях да се скрие каквото и да е било. Никаква тайна не може да се скрие от тях, дори и най-срамната за семейството. Те бързо ще разберат, че леля им има изкуствено чене, че вуйчо им фирка, а баща им крие плешивината си. Затова използвайте ги, ако търсите изгубени чорапи, ключове, портфейлите са факири в тая работа. Надарени са с детективски нюх, притежават невероятна прозорливост и желязна логика, за да дешифрират всяка загадка.

Малките Скорпиони издържат на болка по един удивителен начин.

Няма да пролеят сълза, дори ако се наложи Детски зодии, хороскоп за детето Скоприон, характеристика на Скорпионда зашият раната им без упойка. И както можете вече да се досетите, те са необикновено умни за възрастта си. Някой път тяхната страхотна съобразителност ще ви помогне да избегнете фатална катастрофа. На отчаяния от безпаричието баща може да му се случи нещо необяснимо на пръв поглед да се озове в горещата успокояваща го прегръдка на дребосъка, който си няма хабер от парични проблеми. Но детето инстинктивно усеща, че неговият баща е поставен на колене и по един своеобразен начин иска да му покаже, че е с него, че ще му помогне да победи нещастието. Нещо подобно може да стане и с майката, ако я мъчи нещо или е болна — тогава тя внезапно може да получи една безценна милувка от своето мъниче, което по свой начин е доловило, че тя има нужда от подкрепата му.

Децата Скорпиони са безкрайно предани към своите близки и приятели.

хороскоп за децата Скорпион, детски зодиак, деца характеристики, СкорпионНе така обаче стои въпросът с останалите. Ако някое лошо дете си позволи да счупи неговото дървено конче, детето Скорпион ще смачка пожарната му кола и велосипеда му. Освен това ще му фрасне един по носа, та да не настъпва втори път опашката на Скорпиона. По принцип е възможно да се попречи на подобни прояви и аз ви пожелавам да успеете. Кажете на своя син, че гневът на отмъщението винаги се обръща срещу самия отмъстител, че разправата с другия се превръща в разправа със самия себе си. Кажете му тези неща, но не си въобразявайте, че ще изпадне в разкаяние. Затова му купете един бумеранг играчка и го накарайте да го хвърли. Той ще бъде доста изненадан, когато бумерангът го цапне по главата и това ще го накара поне донякъде да проумее съветите ви. Бъдете сигурни, че бумерангът няма да му хареса така, както биха му харесали микроскопът, книжката за фокусите или комплект по химия. Подобни подаръци го правят искрено зодия Скорпион, детски хороскоп, хороскоп за децащастлив.

Имайте предвид, че ще бъде необходимо да създавате възможности за изразходване на невероятната му енергия, нищо че изглеждат спокойни и уравновесени.

Трябва да го заобиколите с атмосфера, в която нервните крясъци, караниците на вечеря и скандалите преди лягане са невъзможни — в противен случай ще сънува кошмари, които могат да бъдат опасности за психическото и физическото му здраве. В самите Скорпиони кипят чувства и страсти, които едвам успяват да укротят. С деликатен подход и  внимателно отношение към тях може да им се помогне да постигнат баланс и безупречно владеене на емоциите. Както грубото, лишено от логика, прибързано мъмрене, така и ироничното снизхождение могат да доведат до непоправими последици в психиката на детето. Имайте предвид, че Скорпионите проявяват склонност към детето Скорпионопиати, затова не допускайте да се докосва до тях. Това важи и за огъня — дръжте кибрита и запалките по-далеч.

*Момчетата Скорпион ще ви разсмиват с особения си интерес към момичетата. Нищо чудно да сварите някой ден петгодишния си син да фиксира загадъчно къдрокосата първокласничка в двора на съседите.

Един ден това хлапе ще стане голям любовник.

Няма начин да го избегнете. Не можете да избегнете някои бъдещи сантиментални драми като убедите своето момче или момиче, че почтеността има първостепенна важност в сърдечните връзки. Децата от тази зодия държат особено на семейното огнище. Говорете им убедително, да не се отнесат безотговорно към любовта си, и те ще ви повярват.

Каквато и професия да избере Скорпионът ще бъде най-добрият сред останалите.

Неговата упоритост и стоицизъм ще му помогнат в това. Вие вече сте се убедили в неговата самостоятелност, но не си въобразявайте, че няма нужда от помощта ви. Той ще я приеме, макар да се прави, че не обича да му помагат. Помогнете му да определи достойна цел, към която да насочи неукротимата си енергия. В противен случай тази енергия може да го погуби. Това е едно необикновено очарователно дете, предопределено да постигне в живота си нещо голямо. Предстои му дълъг път. Тръгнете заедно с него, докато усещате, че сте му нужна, а след това го оставете само да продължи пътя си. Един ден то ще се върне живо и здраво, постигнало детски хороскоп, зодии за деца, зодията Скоприонсвоето. Плутон му дава мъжество, сила и интелигентност, но само от вас зависи дали ще получи онова, от което най-много се нуждае: пример как трябва да обича и как може да получи любов.

Бърз калкулатор за изчисляване на звездна карта и асцедент.

Сходни статии с  тематика за децата.

 

Facebook Comments Box