Запознанството на детето с ядките може да мине и без стрес за майката!
Facebook Comments Box
10 мин.
лесно
12 +
1 бр. средно голяма ябълка
2 ч. л. лешников тахан
1 ч. л. мед
подправка: ванилия
Лешников тахан: около 20% протеини, около 50% растителни масла. Витамини А, В1, В2, В3, В6, Е. Минералите - калций, магнезий, желязо, цинк, калий и фосфор.
Ябълка: целулоза, фруктоза, калий, бор, флавоноиди, пектин, ябълчна и лимонена киселина., дъбилни вещества и витамините В1, В2, С, Е, Р и РР.
1. Обелваме ябълката и я почистваме от семките. Към нея прибавяме тахана и меда и пасираме.
Запознанството на детето с ядките може да мине и без стрес за майката!