Кадифен пастет с разкошен вкус. Благодарим на шеф Таньо Шишков за прекрасната рецепта!
Имаме и една вегетарианска рецепта за пастет. Вижте повече тук:
Трети вариант за пастет, но сладък, може да видите тук:
Дробчета
– може да се дава, ако е от хубаво (био сертифицирано) пюре. Подходяща възраст на бебето 9-10 м. Предлага се след като са въведени основните видове месо или между последните видове.
– като стандартен продукт: по-добре да се избягва, или да се предлага рядко. Дробчетата са филтърът за лекарствата и цялата химия, която преминава през животинския организъм.
– много добър източник на хемово желязо: съдържа 3 пъти повече желязо от телешкото и 5-7 пъти повече от пилешкото.
1 thought on “Пастет от пилешки дробчета с конфитюр от лук”