Пюре от телешко месо с ябълка

40 мин.

лесно

8+

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласа, средно: 4,50 от 5)
Loading...

Необходими продукти

50 г. телешко месо 1 ябълка 3-4 листа пресен босилек или 1 щипка сух 1 ч.л. Гхи (пречистено краве масло)

Хранителен състав:

телешко: витамин В2 и В4, фолиева киселина, фосфор, калий, магнезий, калций

ябълка: витамин А, калий, натрий, фосфор

Стъпки на приготвяне

1. Нарязваме месото на парчета и варим на пара 30 мин. Добавяме нарязаната и обелена ябълка и варим още 5 мин.

3. Добавяме босилек и пасираме, заедно с водата, над която сме варили.

4. Преди сервиране добавяме маслото Гхи

Пюре от телешко месо с ябълка

Пюре от телешко месо с ябълка
Facebook Comments Box


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *