Тук, тук и тук, можете да изберете хляба, върху който да намажете този великолепен пастет.
Facebook Comments Box
10 мин.
лесно
12 +
1 бр. яйце
2 с.л. кисело мялко
сирене с големината на 1/2 кибритена кутийка
зехтин
Яйца: белтъчини, витамините A, D и E, D, холин.
1. Сваряваме яйце, обелваме го. В пасатор смесваме всички съставки и пюрираме за кратко. Може да се поднесе самостоятелно или намазан на филийка.
Белтъка на яйцето махате ли го?
Здравейте, Мариета! Може да направите рецептата с цяло яйце или само с жълтък, в зависимост от това, докъде е сте стигнали с захранването! Ако предпочитате само жълтък добавете още няколко лъжици кисело мляко! Хубав ден!