През есенните и зимни дни ви предлагаме една лесна рецепта, която ще държи вирусите далеч от малкото дете.
Facebook Comments Box
20 мин.
лесно
2 бр. ябълки 2 с.л. кокосово мляко щипка канела или ванилия 1 ч. л. пчелен прашец
Ябълка: Целулоза, фруктоза, калий, бор, флавоноиди, пектин, ябълчена и лимонена киселина., дъбилни в-ва, витамини В1, В2, С, Е, Р и РР Пчелен прашец: Калий, магнезий, титан, сребро, цинк, мед, хром, ванадий, кобалт, молибден, никел, галий, цирконий, манган, фосфор, силиций, калций, желязо, алуминий, барий, белтъчни вещества, захар,; витамините С, В1, В2, В5, В6, В8, Е; А, фолиева киселина.
1. Обелваме ябълките. Нарязваме ги на малки парчета и ги слагаме в пасатор. Добавяме пчелният прашец, кокосовото мляко и слагаме желаната от нас подправка. Пасираме.
2. Остана само да бъде папнато!
През есенните и зимни дни ви предлагаме една лесна рецепта, която ще държи вирусите далеч от малкото дете.